Helicon Opleidingen Kesteren. (foto: Gijs Versteeg Fotografie)
Helicon Opleidingen Kesteren. (foto: Gijs Versteeg Fotografie) Foto: Gijs Versteeg Fotografie

Doedagen bij Helicon Kesteren groot succes!

Hier begint jouw toekomst

KESTEREN - 'In november hebben we ruim driehonderd basisschoolleerlingen uit de regio op bezoek gehad. En dat geheel coronaproof! De leerlingen hebben zo zelf kunnen ervaren dat Helicon Kesteren veel breder is dan alleen land en tuinbouw. Ouders konden in de avond online met onze school kennis maken."


Breder dan alleen land en tuinbouw. "Onze school is een kleinschalige school waar leerlingen de reguliere theoretische leervakken volgen en daarnaast extra ruimte krijgen voor praktijkoriƫntatie.

Naast de praktijkvakken bloem, plant, groen en dier zijn de vakken techniek, ICT, voeding en verzorging zeer populair. Met de praktische aanpak kunnen de leerlingen ontdekken waar hun interesses liggen en wat het beste bij hen past."

Gezien worden en ertoe doen. "Onze school is niet alleen een plek waar leerlingen les krijgen en leren. Het is vooral ook een plek waar ze zich thuis voelen. Waar ze gezien worden en ertoe doen. Onze onderwijsprofessionals geven een steuntje in de rug waar nodig Ć©n ze dagen leerlingen uit om extra uit te blinken in de dingen waar ze al goed in zijn."

Nieuw: Nu ook naar Helicon Kesteren met Havo in je advies. "Heb je Havo in je advies en ben je praktisch ingesteld dan is het Groene Lyceum misschien iets voor jou. Je kunt in zes jaar tijd je diploma VMBO G/T en je mbo niveau-4 diploma halen, zodat je klaar bent om door te stromen naar het hbo! Op 14 december organiseren we een leuke workshop. Jij schrijft je toch ook in?

Bij Helicon begint je toekomst. Kijk voor meer informatie, bijvoorbeeld voor de open dag, op www.helicon.nl."

Helicon Opleidingen Kesteren. (foto: Gijs Versteeg Fotografie)