Bewoners en personeel Artemis genieten van de high tea. (foto: Ronald van Put)
Bewoners en personeel Artemis genieten van de high tea. (foto: Ronald van Put) Foto: Ronald van Put

Een warm moment voor

bewoners en zorgmedewerkers Artemis

ANDELST/ZETTEN - Alle bewoners en zorgmedewerkers van Artemis Groep in Andelst en in Zetten werden op donderdag 26 en vrijdag 27 november op een wel heel bijzondere manier in het zonnetje gezet.


De K3 organisatie, gevestigd in Andelst en het bedrijf achter gebiedsontwikkelingen als de Bemmelse Waard en Lingemeren bij Echteld, nam hiertoe het initiatief. Alle bewoners en zorgmedewerkers werden door K3 getrakteerd op een volledig verzorgde high tea aan mooi gedekte tafels op de twee locaties van Artemis Groep in Andelst en Zetten.

De bewoners van Artemis Groep leven in een angstige en onzekere periode. Dat geldt in deze Coronatijd voor iedereen, maar als bewoner met geheugenproblematiek in een verpleeghuis natuurlijk des te meer. Gelukkig worden de twee woongroepen gezien als één gezin, en hoeven de bewoners elkaars aanwezigheid niet te missen. Wel hebben zij veel bezoek van hun dierbaren gemist en was dit voor hen niet altijd te begrijpen. Deze high tea was dus zeer welkom! Een samen zijn, een feestje, een warm moment. De bewoners hebben er volop van genoten, en niet alleen zij. Ook de zorgmedewerkers hebben genoten.

Artemis Groep bedankt K3 mede namens alle bewoners voor dit mooie gebaar en prijzen ons gelukkig dat wij dit in ontvangst mochten nemen. Op naar betere tijden!