Meer grip op stress

OVERBETUWE - In deze bijzondere tijd van corona merken wij, vanuit het Maatschappelijk Werk Overbetuwe, dat veel mensen last hebben van de onzekerheid die dit virus met zich mee brengt.


Deze onzekerheid zorgt er ook voor dat er meer stress ervaren wordt. Voor ons aanleiding om hier op in te spelen en deze interactieve webinar te organiseren: 'Meer grip op stress'. De volgende onderwerpen komen aan bod: Wat is nu gezonde en ongezonde stress; Concrete tips om stress te verminderen. Wat kan je allemaal zelf doen en waar kan je eventueel hulp bij krijgen?; Handvaten om thuis zelf aan de slag te gaan met stressvermindering; Een betere balans tussen energievreters en gevers.

Deze webinar wordt gegeven door twee maatschappelijk werkers van het Algemeen Maatschappelijk Werk Overbetuwe. In totaal kunnen er tien mensen deelnemen. Bij grote belangstelling kan er een tweede bijeenkomst georganiseerd worden.

"Ervaart u stress, al dan niet door de corona, meldt u dan aan voor deze gratis webinar op 9 december van 19.30 – 20.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar amw-betuwe@stmr.nl of voor vragen bel Hilde van der Velde 06 10021110."