CME-actie 'Blijf Plakken in Elst' groot succes!

ELST - Het Centrum Management Elst (CME) organiseert tot en met 20 december een winkelactie in het centrum van Elst. Deze winkelactie heeft de mooie naam meegekregen 'Blijf Plakken In Elst'.


Tijdens deze periode krijg je bij alle detailhandel-, horeca- en alle andere ondernemers stickers. Bij iedere besteding van tien euro ontvang je één sticker, bij twintig euro twee stickers enzovoort. Deze stickers kun je vervolgens op een verzamelkaart plakken. Als de kaart gevuld is met elf stickers en daarop je naam, telefoon- en mailadres is vermeld, dan kun je deze kaart bij de deelnemende ondernemers weer inleveren.

En daarmee meedoen aan een prachtig prijzenfestijn met vele prijzen van minimaal 25 tot maximaal 400 euro De trekking is onder toezicht van mr. drs. E. Oldenburger, notaris in Elst. De winnaars krijgen begin 2021 bericht of zij in de prijzen zijn gevallen. De deelnemende ondernemers zijn herkenbaar aan een raamposter.

"Blijf plakken in Elst, letterlijk en figuurlijk! Maar natuurlijk niet te lang en vanzelfsprekend binnen de geldende RIVM-maatregelen. Probeer uw inkopen zoveel mogelijk te spreiden, drukte te mijden, alleen te winkelen én een mondkapje te dragen. Dit alles onder het motto: Denk Lokaal Koop Lokaal." Meer informatie over het CME: staat op www.centrumelst.eu.