Trekkingslijst

verloting Vogellust

OVERBETUWE - Op de volgende lotnummers zijn prijzen gevallen: 1573, 1325, 1152, 1423, 1004, 1944, 1601, 1353, 1542, 1496, 1461, 2176, 1712.


De prijzen zijn af te halen bij: mevrouw B. Demont, op afspraak via 0481 374730

Ook uw bericht

in de krant?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen' en de rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481 464770. We helpen u graag verder.


Watergoedtriathlon

VALBURG - Op zondag 11 juli 2021 houdt Hart2Hart/stichting de Liemers Actief de eerste Watergoed Triathlon in Valburg. Watergoed is een unieke (evenementen)plek in de Overbetuwe. Er kunnen 350 deelnemers meedoen.

Natuurlijk spannen de triatleten zich in om hun eigen records te verbeteren. Maar ze steunen met hun deelname aan de Watergoed Triathlon ook een mooi goed doel: het Special Sports Event 2021. Sporten en bewegen is voor mensen met een beperkingen geen vanzelfsprekendheid. Terwijl dit juist voor deze doelgroep erg belangrijk is. Naast het lichamelijke aspect draagt het ook vooral bij aan onder andere de zelfredzaamheid en het verbreden van de sociale omgeving. Helaas weet men vaak niet wat de mogelijkheden zijn.

In nauwe samenwerking met sportverenigingen worden er diverse sporten aangeboden, activiteiten georganiseerd en zijn er informatie stands rondom diverse aansluitende thema’s. Met als doel: mensen met een beperking kennis laten maken met de lokale mogelijkheden en structureel aan het sporten en bewegen krijgen.

Meer informatie over de Watergoed triatlon en over het goede doel is te vinden op www.watergoedtriatlon.nl. "Wil jij dit nieuwe evenement mee ondersteunen? We horen het graag! Ook sponsoren zijn uiteraard van harte welkom. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden."

Kinderkerstfeest

in De Rank

ZETTEN - In De Rank is er traditiegetrouw veel aandacht voor de kinderen, ook dit jaar op eerste kerstdag!

De kinderen zullen het kerstspel spelen wat zij zelf gaan maken. Online en van tevoren zullen ook tieners en gezinnen hun inbreng hebben. Zowel de RankBand als het orgel zal meer en minder traditionele kerstliederen spelen. In deze tijd van donkere en soms toch flink eenzame dagen, gaan we voor een gevoelvolle kerstdienst met veel vrolijkheid. Kijk thuis mee via de link op www.derankzetten.nl.


.