Betuwe@Home

BETUWE - Restaurant ’t Kromhout, Restaurant Brave Hendrik, Restaurant Castra en Restaurant Herberg de Engel gaan gezamenlijk afhaalmaaltijden verzorgen!


"In deze moeilijke tijd van corona hebben wij als Betuwse restaurants de handen ineen geslagen en een concept bedacht waarbij ieder restaurant een gang verzorgt in een bijzonder viergangen-afhaalmenu.


In het Sint-Nicolaasweekeind 4, 5 en 6 december verzorgen de chefs van de deelnemende restaurants een van hun specialiteiten, deze gerechten worden samengevoegd tot een speciale Betuwe@Home menubox. Deze box kan worden opgehaald 4, 5 en 6 december tussen 16.00 en 18.00 uur bij Herberg de Engel in Dodewaard.

Het voorgerecht en het nagerecht zijn kant-en-klaar en kunnen direct worden geserveerd. Het tussengerecht en het hoofdgerecht kunnen eenvoudig worden verwarmd en staat in enkele minuten op tafel. U krijgt een uitgebreide beschrijving mee om de gerechten te verwarmen.

De menu’s komen volgende week online en kunnen via de diverse websites van de deelnemende restaurants worden besteld. De prijs voor deze unieke Betuwe@Home menubox is veertig euro per persoon en kan tot 3 december worden besteld.

Voor verdere informatie: 0488 411280 (Herberg de Engel)

Inno Venhorst – Herberg de Engel

Bas Berns – De Brave Hendrik

Michel Schulten – Kromhout

Jeroen Spiering - Castra