Afbeelding
Foto:

Nieuw op de markt:

’t Stoepje bakkers Melrik & Reinie!

ELST - "Vanaf donderdag 19 november staan wij elke week op de markt in Elst voor jullie klaar met de lekkerste producten. Wij, als ’t Stoepje ondernemers, bieden wekelijks een enorm breed assortiment van brood en banket aan."


"Van het koolhydraatarme Slankelijntje tot onze heerlijke roomboter gevulde koek, we hebben voor ieder wat wils! En koop je liever producten in de aanbieding? Ook dat is mogelijk. Elke week hebben wij namelijk mooie aanbiedingen voor jou, zodat je altijd weer wat nieuws kunt proberen. Wanneer je bij ons aan de kraam komt, ruik je al de vers gebakken producten. Een groot gedeelte van ons assortiment bakken wij namelijk vers op de markt voor jullie af, denk hierbij aan roomboter appelflappen, roomboter gevulde koeken, Woepies, roomboter saucijzenbroodjes, croissant en ga zo nog maar even door.

Naast onze kwalitatief goede producten, bieden wij ook een spaarsysteem aan. Bij elke besteding krijg je zegels waarmee je kunt sparen voor prachtige cadeaus. Bijvoorbeeld voor onze heerlijke producten, spellen, mooi keukenapparatuur of een echte ’t Stoepje-wagen. Heb je het aantal benodigde spaarkaarten vol? Dan kun je deze gewoon bij ons aan de kraam inleveren, wij nemen het gewenste cadeau de week erna voor je mee.

Kom jij aankomende donderdag ook tussen 08:00 en 12:30 uur bij ons langs om heerlijke producten in te slaan voor het weekend of om gewoon even wat lekkers te proeven? Tot donderdag!"