Genoeg tennisruimte voor nieuwe leden bij ETV De Helster. (foto: Annemarie van Tiel)
Genoeg tennisruimte voor nieuwe leden bij ETV De Helster. (foto: Annemarie van Tiel) Annemarie van Tiel

Ruimte genoeg voor

nieuwe leden bij De Helster

ELST - De nieuwe coronamaatregelen van het kabinet zijn hard en die raken ook de contactsporten. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. Gelukkig kunnen we blijven tennissen, zolang het weer het toelaat. Voor het eerst in tien jaar heeft de tennisbond een ledenaantal dat stijgt.


Ook bij ETV De Helster zit het ledenaantal flink in de lift. Afgelopen maanden hebben zij 50 nieuwe leden erbij gekregen. ETV De Helster stelt haar banen open voor alle sporters. Vooral voetballers voelen zich - vanwege hun balgevoel, timing en inzicht - al snel thuis op de tennisbaan.

Goed nieuws: ETV De Helster heeft nog volop ruimte voor nieuwe leden en hier kun je heerlijk buiten sporten. Sinds april maken zij gebruik van het digitaal afhangbord en kunnen leden veilig vooraf een baan reserveren. Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Het paviljoen blijft voorlopig gesloten, maar de fanatieke buitensporter laat zich hierdoor niet tegenhouden.


Meld je aan als lid en blijf werken aan je balgevoel. Nieuwe leden die zich in 2020 aanmelden voor het jaar 2021, hoeven géén inschrijfgeld te betalen. Bovendien krijgen alle nieuwe leden die zich voor 1 december 2020 aanmelden drie tennislessen – verzorgd door tennisschool Tennis Inside - gratis! Een geweldige manier om naast het balgevoel, techniek en tactiek goed onder de knie te krijgen. Aanmelden als lid kan via de website: www.etvdehelster.nl.