Afbeelding
Foto:

Keet op locatie,

de boerderij die naar je toe komt!

REGIO - Een bezoekje aan de kinderboerderij, dat is voor veel mensen een leuk uitje. Omdat dit niet voor iedereen mogelijk is, brengt Keet op locatie de dieren naar je toe. Eigenaresse Esther Timmermans vertelt er over.


“Wij (Erik en Esther) brengen boerderijdieren naar zorginstellingen, scholen en andere plaatsen. Zeker in zorginstellingen merken we dat mensen echt blij worden van onze dieren. Ze herkennen dingen van vroeger en ontspannen door het aaien. Het contact met onze dieren heeft gewoon een positief effect op lichaam en geest!”


Hele collectie blije beesten

“Je kunt bezoek krijgen van onze koeien, Jerseykalfjes, ezels, pony’s, konijnen, cavia’s, kippen, schapen en geitjes. Natuurlijk is een gezond en gelukkig dier leuker in de omgang. Dus het welzijn van onze dieren staat voorop. We zijn ook gegarandeerd zoönosevrij dus we weten zeker dat onze beestjes geen ziekten kunnen overdragen op mensen.”


Beestenboel op school

“Ook op scholen zijn onze dieren graag geziene gasten. Wij kunnen perfect aansluiten op de lesstof die de kinderen op dat moment krijgen. Maatschappijleer, biologie, rekenen, we passen het makkelijk in bij ons bezoek. Zo hebben we de kinderen wel eens laten rekenen met kippen. Wat weegt een zijdehoen en wat weegt een Brahmakip?”


Totaalpakket

Alles is geregeld: van veilig vervoer tot verantwoorde hekwerken en zonwering. Er is zelfs een speciale kar waar je je handen kunt wassen. Zeker nu in coronatijd is dat belangrijk. Je kunt Keet dus met een gerust hart uitnodigen.

Wil je ook bezoek van Keet? Bel of mail gerust! Keet op locatie. Esther en Erik Timmermans. info@keetoplocatie.nl; 06 48090837.