Afbeelding

Riekershop Arnhem is verhuisd

ARNHEM – Nieuwe locatie, nieuwe collectie, de Riekershop in Arnhem is verhuisd. Na 14 jaar Bakkerstraat heeft men die verruilt voor de Broerenstraat net om de hoek van de vorige locatie.


Op zaterdag 3 oktober gingen de deuren open met een geheel nieuwe herfst-wintercollectie. De wintercollectie bestaat dit jaar uit veel sportieve en stoere boots, maar ook voor liefhebbers van geklede modellen is er voldoende keus. De kleuren die opvallen dit jaar zijn geel, rood, bruin en wit. Zwart blijft natuurlijk de winterkleur, en ook daarin hebben ze voldoende modellen. De materialen die gebruikt worden zijn als divers als de kleuren dit jaar; naast gladleer en lak, zien we ook suède, nubuck en gevet leer. Naast leer, voor mensen die niet van leer houden, zijn er ook schoenen volledig van kunstleer. Je kunt dat tegenwoordig haast niet meer onderscheiden van echt leer. Mensen met steunzolen worden niet overgeslagen ook voor hen is er weer volop keus.

Aanbieding:
Dit jaar viert de Riekershop het 15-jarig bestaan en daarom krijgt iedereen 15 procent korting op zijn of haar aankoop. De aanbieding geldt alleen in de winkel op de gehele collectie dames- en herenschoenen en alle tassen.

De winkel is ruim opgezet en er zijn meerdere plekken om schoenen te passen, zodat er voldoende ruimte is voor iedereen volgens de richtlijnen van het RIVM.


Vanaf nu is de vertrouwde winkel op een nieuwe plek: Broerenstraat 29B in Arnhem tegenover het Focus theater en dicht bij de Eusebiuskerk. Eigenaar Bart Paanakker staat voor u klaar. Meer informatie over de herfst-wintercollectie vindt u op: www.riekershop.nl.