Afbeelding
Foto:

Juwelier Van Schaik goed voorbereid op de feestdagen

ZETTEN - Juwelier Van Schaik is nú al aan het voorbereiden op de feestdagen. Ook tijdens de coronacrisis willen we iedereen de kans geven om de collectie voor de feestdagen te bekijken. Daarom hebben we nu al de mooiste sieraden en horloges in de winkel liggen.


Normaal gesproken staat de winkel vlak voor de feestdagen aan het einde van december helemaal vol. Gezien de huidige maatregelen kunnen er maar 8 mensen tegelijkertijd in onze winkel zijn. Wilt u uw geliefde of familielid een sieraad cadeau doen tijdens de feestdagen? Dan is het misschien verstandig om nu al langs te komen, om drukte voorafgaand aan de feestdagen te vermijden. We helpen u dan ook al graag in uw zoektocht naar het perfecte sieraad of horloge.


Over de collectie

De collectie voor de feestdagen bestaat uit prachtige horloges, ringen, colliers, en armbanden. Mét of zonder briljant. De eerste klanten zijn inmiddels al in de juwelierszaak geweest om de collectie te bekijken.

“Gezien de huidige crisis ga ik liever op tijd winkelen voor de feestdagen. Daarom ben ik afgelopen weekend al bij Martijn in de winkel geweest. De collectie zag er schitterend uit. Ik heb een mooie ring uitgekozen met een briljant erin. Goed geslaagd voor de feestdagen!”, aldus een klant.


Hoe gaan wij om met de coronamaatregelen? In onze juwelierszaak kunt u veilig winkelen. In onze winkel houden we ons aan de volgende maatregelen:

Er is ruimte voor 12 personen, maar we laten maximaal 8 personen in onze winkel toe. Zo heeft u genoeg ruimte om de collectie te bekijken.

Het personeel van Juwelier van Schaik draagt een mondkapje. U bent hiertoe niet verplicht (zolang de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid niet veranderen).

Bij binnenkomst van de winkel staat desinfectiemiddel.

Uiteraard houden we ons aan de anderhalve meter afstand.

Juwelier Van Schaik, Hoofdstraat 54, Zetten, 0488 452745, www.juweliervanschaik.nl.