Afbeelding
Foto:

Vergroot je innerlijke kracht met CranesCoaching

ELST - Ben jij klaar met piekeren en onzekerheid? Wil jij je lekkerder voelen over jezelf en rustiger in de wereld staan? Carlijn van CranesCoaching is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met stress, angsten en onzekerheden. Ze helpt jou graag!


Carlijn verdiept zich al jaren in het oplossen van stress en het doorbreken van negatieve gedachten en patronen. Ze kijkt vooral naar de algehele gezondheid en naar waar lichaam en geest op dat moment behoefte aan hebben.


Regie terug

"In mijn praktijk begeleid ik vrouwen bij het loskomen van hun innerlijke blokkades en bij het hervinden van hun eigen innerlijke kracht. Het is mijn doel om hen het geloof in zichzelf, positiviteit, kracht, innerlijke rust, liefde en geluk terug te laten vinden. Ik leer ze opnieuw de regie te laten krijgen over zichzelf, hun gezondheid, hun denkpatronen en hun eigen leven. Alles om het lichaam en geest weer in balans te brengen!”


Elke stap begint bij jezelf

“Dit doe ik onder andere door het inzetten van life coaching, body mind release therapie en energetische ontspanningsbehandelingen zoals mindfulness, tui-na massage, reiki healing en access bars. Het maakt mij ontzettend blij en trots als deze vrouwen aan het einde van het traject in balans, met positieve energie en zelfvertrouwen een nieuw begin kunnen maken. Elke stap begint bij jezelf, zeg ik altijd. Ik help je graag verder op weg.”

Wanneer zet jij de eerste stap naar een gelukkiger leven? Neem nu contact op!

CranesCoaching, Carlijn Crane; info@cranescoaching.com; 06 38420003; www.cranescoaching.com.