NIeuw dorpshart in Heteren. (foto: Virtual Dutchmen)
NIeuw dorpshart in Heteren. (foto: Virtual Dutchmen) Virtual Dutchmen

Het Hart van Heteren kan definitief door, verkoop gestart!

HETEREN - Na al het harde werk van de Dorpsraad Heteren, de gemeente Overbetuwe en de mensen van Artica Vastgoedontwikkeling is de volgende mijlpaal bereikt; de vergunning voor de plannen is de afgelopen week onherroepelijk geworden. Dit betekent dat nu met de verkoop kon worden gestart.


Timmer & Timmer makelaars uit Renkum is als makelaar uitgekozen en zij hebben inmiddels alle woningen op Funda geplaatst (https://www.funda.nl/nieuwbouw/heteren/project-40680989-prachtige-woningen-en-luxe-appartementen-in-het-hart-van-heteren/).

De plannen voor het Hart van Heteren bestaan uit het nieuwe Dorpsplein met winkels op de begane grond (allemaal verhuurd!) en twintig luxe koopappartementen op de verdiepingen. Het gebouw is ontworpen door Artica in samenwerking met Weusten Liedenbaum architecten en heeft een stijlvolle uitstraling. Inmiddels is er ook een naam bekend: Het Kwadrant.

Achter Het Kwadrant, aan de Narcissenstraat, de Rauwendaal en de Onze Lieve Vrouwestraat komen nog eens veertien grondgebonden woningen, een appartement met achtertuin en een zeer ruime maisonnette. Het hele gebied krijgt hierdoor een rustig totaalbeeld. Heteren zet met de plannen een flinke stap in de richting van het door velen gewenste kloppend en levendig dorpshart en daar kunnen de inwoners van het dorp met alle geleverde inspanningen trots op zijn!

Mensen die alle informatie over de nieuwbouw willen blijven volgen kunnen terecht op de nieuwe facebookpagina 'Nieuwbouw in Heteren' (https://www.facebook.com/nieuwbouwinheteren). Daar worden geregeld berichten geplaatst over de voortgang.