Afbeelding
Foto:

SLAAPSFEER BEUNINGEN: JAARLIJKSE MAGAZIJN STUNTVERKOOP met extra coronamaatregelen

BEUNINGEN - Deskundigheid, advisering, service en toegankelijkheid, de kernwaarden van Slaapsfeer. “We hebben in Beers, Beuningen en Groesbeek grote showrooms om mensen te inspireren. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Omdat we begrijpen dat mensen een bed niet vaak kopen, nemen we alle tijd om te adviseren en binnen het budget de beste slaapoplossing te vinden. Wil je persoonlijk advies, de verschillende bedden ervaren en slagen voor een eerlijke en reële prijs? Kom dan naar onze winkel in Beers, Beuningen of Groesbeek. Want wanneer je een investering in je gezondheid doet en waarop je 1/3e van je leven doorbrengt, dan wil je toch weten, voelen en ervaren wat je koopt?

Tijdens de magazijn leegverkoop is de winkel aan de Hadrianussingel 34 ook geopend. In totaal bedient de Slaapsfeer Groep het gebied Nijmegen – Venlo – Den Bosch met 6000m2 keuze, altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar. Ook is het parkeren bij al onze vestigingen GRATIS.

SLAAPSFEER MAGAZIJN STUNTVERKOOP: SLA UW SLAG!!!!

Dit jaar alweer voor het 8e jaar en nu voor de 3e keer in alle winkels. Kwaliteit en service waar we bekend om staan, nu tijdelijk voor bodemprijzen. We hebben extra koopavonden en zijn zondag 18 en 25 oktober ook geopend!

Op enorm veel boxsprings, matrassen, kasten, slaapkamers, dekbedden, kussen, hoeslakens etc zijn er hoge kortingen. Met kortingen tot wel 50% (en soms zelfs meer). Maar let op: Op = op” dus, SLA UW SLAG!!!

De publieke magazijn stuntverkoop start op: DONDERDAG 15 Oktober 2020 in Beuningen aan de Hadrianussingel 34

Let op: Dit jaar besteden we extra aandacht aan uw veiligheid door minimaal aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Op diverse punten in de winkel hebben we desinfectie punten, er is een verantwoorde looproute en er is genoeg ruimte om alle aanbiedingen veilig te bekijken.

Volg de instructies zoals gecommuniceerd in de winkel en kom alleen indien u verkeert in goede gezondheid