(foto: Anna&Konstantin Krivitskie)
(foto: Anna&Konstantin Krivitskie)

Open musicallessen in Theater De KiK

ELST - Deze en volgende week worden er door Muziekschool All Music open musicallessen georganiseerd zodat kinderen en jongeren die een keer als artiest op een podium willen staan daarvoor de kans krijgen.


Tijdens de open les wordt aan de drie disciplines waaruit een musical bestaat (spel, zang en dans) aandacht besteed door de 2 docenten. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen terecht bij de open les op woensdag 7 oktober (16:30 uur). Op zaterdag 10 oktober zijn er ook open lessen: voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar om 9:30 uur en voor kinderen van 9 tot 12 jaar om 10:30 uur. Al deze Kidsgroepen gaan werken aan de musical De Rattenvanger van Hamelen.

De jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar hebben eerst aanstaande zondag nog de eindpresentatie van de musical waar ze nu mee bezig zijn (MusicalKlup 12 t/m 14 jaar en de Klup+ van 14 tot 18 jaar), maar volgende week woensdag 14 oktober zijn er ook voor die groepen open lessen en gaan de docenten met die groepen starten aan de musical The Wiz. De open lessen zijn voor de MusicalKlup om 17:30 uur en voor de Klup 14+ om 18:30 uur. Meer informatie over deze musicallessen op www.muziekschoolallmusic.nl. All lessen zijn in Theater De KiK in Elst.