Afbeelding
Foto:

Zelfs speciaal corona-team bij accountants- en belastingadvieskantoor

BESgroep Huissen:

laagdrempelig en betaalbaar

HUISSEN - BESgroep Accountants & Belastingadviseurs is nieuw in Huissen. Maar heeft een sterke regionale binding. De focus ligt ook op ondernemers in deze streek, vooral die in het Mkb. Een even opvallende als prikkelende uitspraak van eigenaren Bert Rikken en Fred Janssen: "We hebben een hekel aan cijfers."


Lingewaard slaat de klok in het kantoor van de BESgroep in het kenmerkende pand aan de Hortensialaan 1A op bedrijventerrein Bergerden, op de grens van Huissen en Bemmel. Eigenaar en fiscalist Fred Janssen komt uit Gendt, zijn compagnon en tevens accountant Bert Rikken uit Bemmel. ,,En we hebben – vrouwelijke – medewerkers uit Huissen, Angeren en Doornenburg’’, aldus Janssen. Juist die regionale binding wil het accountant- en belastingadviseurskantoor benadrukken. ,,We richten ons op startende en al langer in deze streek gevestigde ondernemingen. Vooral die in het Mkb.’’

Het midden- en kleinbedrijf kan bij Janssen en Rikken prima terecht, omdat ze ‘zeer laagdrempelig’ zijn. ,,We spreken de taal van de regio, maar bovenal ook die van de ondernemers zelf. Qua kosten zijn we zeer concurrerend, we zijn dan wel een accountantskantoor maar hanteren tarieven van een administratiekantoor’’, aldus Rikken.


Schat aan ervaring

De BESgroep komt voort uit Groesbeek, heeft daar een filiaal, als ook in Malden en Apeldoorn. Janssen is er al twaalf jaar mede-eigenaar. Rikken staat op het punt dat te worden. Beiden brengen decennialange ervaring mee. ,,En we kunnen gebruik maken van de expertise van 35 collega’s op de diverse kantoren. Er is zelfs een speciaal corona-team actief, die getroffen ondernemers direct en snel kan helpen’’, weet Rikken.

BESgroep (Huissen) is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en het Koninklijk Nederlands Beroepsorganisatie van Accountants. En worden door deze instanties ook jaarlijks getoetst. Janssen: ,,Het mooie is, we hebben een hekel aan cijfers, wij maken er voor onze klanten juist een verhaal met een kop en staart van.’’

www.besgroep.nl