Jubilarissen Els Willemsen, Truus Nijenhuis en Doortje Polman. (foto: GV De Brug)
Jubilarissen Els Willemsen, Truus Nijenhuis en Doortje Polman. (foto: GV De Brug)

Samen 150 jaar lid bij GV De Brug!

HETEREN - Tijdens de algemene ledenvergadering heeft gymvereniging De Brug uit Heteren drie leden in het zonnetje gezet. Truus Nijenhuis, Els Willemsen en Doortje Polman zijn samen 150 jaar lid van GV De Brug.


In 1970 startten zij hun carrière bij De Brug. Dat betekent dat ze elk intussen vijftig jaar lid zijn van de vereniging. Uit handen van de voorzitter ontvingen de jubilarissen voor hun trouwe lidmaatschap een prachtige bos bloemen en een speldje van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie.

Gymvereniging De Brug uit Heteren is een bloeiende gymvereniging met lessen voor beginners, gevorderden én oud-gedienden. Meer informatie staat op www.gvdebrugheteren.nl.

Activiteiten De Loohof

Dinsdag 6 oktober 10.00 uur: Koffiedrinken in de huiskamer, 13.30 uur: Kaarten boven, 14.00 uur: Schilderen in de huiskamer.

Donderdag 8 oktober 10.00 uur: Bloemschikken in de huiskamer, Koersballen boven, 14.00 uur: Schildercursus met Frida in de huiskamer, 14.00 uur: Kaarten maken boven.

Vrijdag 10 oktober 19.30 uur: Joker Troef.

Maandag 12 oktober 10.00 uur: Koffiedrinken met Chelo boven, 18.00 uur: Samen Eten in de huiskamer. Inloop vanaf 17.30 uur.

Er moet nog steeds rekening worden gehouden met de corona-maatregelen, zoals handen ontsmetten en anderhalve meter afstand houden.

Email: ontmoetenloohof@hotmail.com.