(foto: Esther Verwindt)
(foto: Esther Verwindt) Foto: Esther Verwindt

We kiezen steeds vaker

voor gemak in de keuken

OVERBETUWE - De manier waarop we met ons avondeten omgaan verandert. We kiezen steeds vaker voor gemak in de keuken. Maaltijdboxaanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond en in de supermarkt vind je steeds meer verspakketten. Maar wie écht gaat voor gemak in combinatie met gezond eten kiest voor de maaltijdservice van Uitgekookt.


Bij Uitgekookt bestel je gezonde klant-en-klaarmaaltijden die gratis bij je thuis worden bezorgd. Inderdaad, gezonde kant-en-klaarmaaltijden: altijd vers, met minimaal 200 gram groente en zonder onnodige toevoegingen. Eigenaar Johan van Marle: “Wij vinden dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. Ook als je geen tijd hebt om te koken, als dit niet lukt of als je gewoonweg je tijd liever aan iets anders besteed. Onze maaltijden zijn het gezonde alternatief voor zelf koken.”

Elke week een wisselend menu
Omdat gezond eten ook gevarieerd eten betekent, staan er wekelijks meer dan 25 nieuwe maaltijden op het menu. Van een smaakvolle pasta of een verrassende couscous, tot een traditionele stamppot. Het aanbod is dan ook net zo divers als het type klant dat bestelt bij Uitgekookt. “Van drukke jongvolwassenen tot minder mobiele senioren. Ondertussen weet iedereen ons wel te vinden.”

Geheel vrijblijvend
Vaker bestellen hoeft overigens niet. Bij Uitgekookt zit je nergens aan vast, het is geen abonnementsvorm. De ene klant bestelt wekelijks, de ander als hij een drukke week voor de boeg heeft. De maaltijden bestel je vooraf, tot vier weken vooruit. Op de dag voor bezorging beginnen de chefs met koken.

“Onze maaltijden zijn gezonder dan afhalen, eenvoudiger dan een maaltijdboxpakket en goedkoper dan uit eten gaan.”

Alleen even opwarmen
Na ontvangst bewaar je de maaltijden tot vijf dagen in de koelkast en hoef je ze alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Zo staat er binnen een paar minuten een verantwoorde maaltijd op tafel. “Onze maaltijden zijn gezonder dan afhalen, makkelijker dan een maaltijdbox en goedkoper dan uit eten gaan", aldus Johan.

Bestel via uitgekookt.nl of bel 085 0406065.