Afbeelding
Foto:

Fit to All:

Geschikt voor iedereen!

ANDELST - Fit to All, de naam zegt het al: geschikt voor iedereen. Fit to All wordt de nieuwe sportschool voor Andelst en omgeving waar je vrij kunt fitnessen, waar personal training wordt aangeboden in combinatie met voedingsadvies en waar meerdere groepslessen zullen worden gegeven.


In een meer dan 900m2 groot gebouw zal een ruim opgezette sportschool worden gevestigd met genoeg parkeerruimte, een groot aanbod in apparaten en een sports bar waar de lekkerste drankjes van de omgeving worden aangeboden. No nonsens maar de beste kwaliteit, dat is waar Fit to All voor staat.

De man achter Fit to All is Thijs van Deelen. In zijn 25-jarige bestaan heeft hij al veel mooie prestaties weten te leveren, zo is hij als zzp’er een populaire personal trainer en weet hij alles van het managen van een sportschool. Zo weet hij sporten geschikt te maken voor iedereen. Thijs zal Fit to All gaan draaien met een zeer divers team om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om een gezondere leefstijl aan te gaan en de persoonlijke doelen te halen. Onder het motto ‘één team, één taak’ weet Thijs het beste naar boven te halen in de mensen waarmee hij werkt én natuurlijk in de klanten van Fit to All.

Op 10 oktober 2020 opent Fit to All haar deuren. Van 10:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur ‘s middags is iedereen welkom om het nieuwe sportfenomeen van Andelst te komen bekijken.*

In het kort:

-Sportschool Fit to All, Hoofdstraat 64, Andelst

-Opening 10-10-2020 van 10:00 uur tot 16:00 uur

-Voor meer informatie: www.fittoall.nl

*Uiteraard wordt er rekening gehouden met de regelgeving rondom COVID-19.