Deelnemers studiekring. (foto: Shutterstock)
Deelnemers studiekring. (foto: Shutterstock) shutterstock

Informatiedag Studiekring50+

HETEREN - Op 15 oktober is er van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek Heteren (Brede School de Vogeltuin) een informatiebijeenkomst over Studiekring 50+.


"Zou je wel eens met leeftijdsgenoten van gedachten willen wisselen over verschillende onderwerpen? Zoals over actuele ontwikkelingen binnen de politiek, zorg of onderwijs, gebeurtenissen uit het verleden, visies op de toekomst of hedendaagse literatuur.

In de studiekring voor 50-plussers kun je zelf een presentatie houden, maar alleen meepraten of luisteren mag natuurlijk ook. Je steekt er altijd wat van op! De studiekring komt één keer per drie weken bij elkaar."

Dit is een informatiebijeenkomst om leden te werven voor deze nieuwe studiekring, eenmalig op donderdagmorgen. Deze nieuwe studiekring wordt om de drie weken op woensdagmorgen gehouden van 10.00 tot 12.00 uur. Data en startdatum in overleg.

Kosten: leden 30,00 euro; overige bezoekers 40,00 per seizoen. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Platform Studiekringen 50+