Team van Het Molentje, De Klompdierenartsen en hondentrimsters Irene en Lupien of team dierenspecialisten Overbetuwe.
Team van Het Molentje, De Klompdierenartsen en hondentrimsters Irene en Lupien of team dierenspecialisten Overbetuwe. Foto:

Dierendag: feestelijke dag met twintig procent* korting

bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje

ELST – De dagen rondom dierendag zijn weer feestelijk bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje. Van donderdag 1 oktober tot en met zaterdag 3 oktober profiteert u van maar liefst 20 procent korting op een non-food artikel naar keuze*! Hét moment voor bijvoorbeeld een nieuwe mand voor uw hond of krabpaal voor uw kat!


Dat Het Molentje niet zomaar een dierenwinkel is, wordt direct duidelijk zodra je er binnenkomt. Het Molentje is specialist op het gebied van diervoeding, –verzorging, -gezondheid en -verwennerij. Het assortiment is om die reden zeer ruim en vooral met de specialistische kennis van het team blinkt Het Molentje uit. Naast de samenwerking met dierenartsenpraktijk De Klomp en hondentrimsalons Irene en Lupien is er in juni een samenwerking aangegaan met Cat-Ness een katten-en konijnentrimsalon oftewel een echte Wellness voor katten en konijnen!

Dat maakt het dat Het Molentje ook wel het 'Dierengezondheidscentrum' van Elst wordt genoemd. 'We willen echt het beste voor dieren en het geeft ons allemaal een kick als we de klant een passend advies voor hun dier hebben kunnen geven, vertelt eigenaresse Henrika Quik trots. En trots dat kan Henrika samen met haar team absoluut zijn op – inmiddels - de grootste dierenspeciaalzaak van de Overbetuwe! Het enthousiaste team heet u van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Valburgseweg 68 in Elst. Profiteer 1, 2 en 3 oktober van dierendagkorting van 20% op een non-food artikel naar keuze*!