Afbeelding
Foto:

Nieuwe dierenkliniek geopend

ELST - Vanaf 5 oktober opent Dierenkliniek De Aam officieel haar deuren. Er komt een hoofdvestiging in Elst, een dependance in Groesbeek en daarnaast een mobiele dierenkliniek, namelijk: de ‘Rijdende Dierenarts’.


Na ruim zes jaar in Lienden en De Waalsprong te hebben gewerkt, openen Tim Janssen en Fraukje van Doorn hun eigen dierenkliniek. Beiden hebben al bij verschillende klinieken gewerkt en daardoor veel ervaring opgedaan. “De tijd is aangebroken om het vak van dierenarts precies uit te voeren, zoals we dit altijd voor ogen hebben gehad“, licht Fraukje toe.

De dierenartsen vinden dat kwalitatief hoogwaardige zorg vooropstaat. Daarnaast willen ze zich met de dierenkliniek onderscheiden op persoonlijk contact en bereikbaarheid. “Het is fijn als je terecht kan bij een vaste dierenarts die jouw dier door en door kent”, geeft Tim Janssen aan. Daarnaast legt Fraukje uit dat bereikbaarheid verder gaat dan een centrale locatie, goede toegangswegen en een beschikbare parkeerplek. “Met de Rijdende Dierenarts kunnen we de kwalitatieve zorg die we zo belangrijk vinden, daadwerkelijk aan huis brengen”, volgens Van Doorn.

Toch kun je als dierenarts aan huis niet alles doen. Daarom blijven de vestigingen in Elst en Groesbeek zeer belangrijk. Verschillende soorten dieren zijn welkom bij de dierenkliniek. Tim Janssen behandelt naast gezelschapsdieren ook vogels en reptielen. Fraukje van Doorn heeft zich toegelegd op het gebied van tandheelkunde. De dierenkliniek is verder voorzien van alle moderne apparatuur en van een uitgebreide operatiekamer, waarbij het ook mogelijkheid is om kijkoperaties uit te voeren. Met een uitgebreid laboratorium, digitaal röntgenapparaat en echo kunnen verschillende onderzoeken gewoon binnen de eigen kliniek plaatsvinden.

Binnenkort zijn deze diensten zowel binnen als buiten de openingstijden voor ieder beschikbaar. Voor meer informatie ga naar www.dierenkliniekdeaam.nl.

Dierenkliniek De Aam, Nieuwe Aamsestraat 26c, Elst, 085 4000124.