Afbeelding
Foto:

Kies voor kleur in uw tuin

bij Kwekerij W.A.J. Gerritsen

HUISSEN - Het zijn juist de vaste planten die bij Kwekerij W.A.J. Gerritsen hun moment claimen om te schitteren, nu de herfst zich aandient.


Vaste planten staan prachtig in een bloembak bij de voordeur en fleuren uw tuin en terras dit seizoen helemaal op. Berg uw bloembakken dus niet op tot het lenteseizoen, maar vul ze bijvoorbeeld met vaste planten en/of kleurrijke winterviolen. Komt u met uw eigen lege bloembak naar Kwekerij Gerritsen, dan hoeft u alleen nog maar te kiezen wat u erin wilt hebben. Vaak al de volgende dag, staat uw bloembak weer netjes opgevuld voor u klaar. Naast de kosten van de materialen, vraagt Gerritsen daar maar één euro voor.

Ook de tafel van uw tuinset hoeft de schuur niet in; zet er wat bloempotten met vaste planten en winterviolen op en u heeft op uw terras een prachtige blikvanger vol kleur gecreëerd. En kleur... daar staat de kas bij Gerritsen vol mee. Er zijn winterviolen verkrijgbaar in wel honderd verschillende kleuren! Bovendien biedt Gerritsen weer een ruime keuze in bolchrysanten, die op het punt staan om voor een kleurexplosie te zorgen. Moeilijk kiezen? Met alle plezier adviseert het team van Anita en Wilbert, met welke planten de mooiste kleuren combinaties te creëren zijn.

Kadotip: kies uit verschillende kant-en-klaar opgemaakte bloembakjes of verras iemand met een kadobon van Gerritsen. Kijk voor inspiratie op Facebook en op www.kwekerijgerritsen.nl, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom aan de Polseweg 23 in Huissen. Het spreekt voor zich, dat u Kwekerij W.A.J. Gerritsen volledig 'coronaproof' kunt bezoeken.