Afbeelding
Foto:

Allerlei activiteiten in De KiK

ELST - In plaats van de jaarlijkse open dag, en daarmee de aftrap van het nieuwe culturele seizoen, organiseren de gebruikers van Theater De KiK diverse activiteiten in de komende weken.


Eind september zijn de eerste voorstellingen, in oktober starten de films op donderdagmiddag en -avond en vanaf deze week worden er door Muziekschool All Music en Babs Balletschool verschillende open lessen en proeflessen gegeven. Zo zijn er open lessen folklore dans en klassiek ballet voor kinderen vanaf 9 jaar, is er een open les moderne dans voor volwassenen en zijn er open lessen voor peuterdans voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen en jongeren die aan musical willen doen kunnen op meerdere momenten proeflessen volgen in de eerste week van oktober. De kinderen van de MusicalKids (vanaf 7 jaar) gaan dit seizoen werken aan De Rattenvanger van Hamelen en de jongeren van de MusicalKlup (12+) gaan het verhaal van The Wiz instuderen. Individuele proeflessen voor zang of een instrument naar keuze kunnen in de komende periode gevolgd worden met een flinke korting zodat kennismaken met een instrument nu wel heel aantrekkelijk is.


Op de website van All Music leest u welke docenten en instrumenten er allemaal meedoen aan deze kortingsactie. Ook kinderen die nog nooit iets aan muziek gedaan hebben kunnen gratis proeflessen volgen voor de cursus Muziekspeeltuin (4-6 jaar) en Muziekwerkplaats (7+). U vindt Theater De KiK aan het Cultuurplein (bij het Land van Tap) in Elst. Meer info op www.theaterdekik.nl, www.muziekschoolallmusic.nl en www.babsballetschool.nl.