(foto: Massimiliano Ollivi)
(foto: Massimiliano Ollivi)

Schrijfkring Elst gaat vierde jaar in!

OVERBETUWE - "Toen we als Forte Fit in 2017 met de Schrijfkring begonnen, hadden we nooit gedacht dat we dat nu, in 2020, zouden kunnen zeggen. Het hart van deze groep is in 2017 samen gestart en weet niet van ophouden. Dat maakt het lastig om nieuw geïnteresseerden een plekje te geven. Maar dit jaar hebben we nog plaats voor één nieuwe deelnemer. Bent u dat?"


"Bent u een 55-plusser, heeft u al enige ervaring, vindt u het leuk om tweewekelijks bijeen te komen om te schrijven en gemaakt werk voor te lezen en wilt u thuis aan aan de slag met een uitgereikte thuisopdracht? Dan bent u van harte welkom bij ‘onze’ kring.

We streven natuurlijk altijd naar ‘vertrouwd en gezellig’. Maar ons doel is en blijft om serieus met schrijven bezig te zijn. Van een aantal deelnemers is in de afgelopen jaren al een verhaal of gedicht opgenomen in een boekje of hebben ze een prijs gewonnen. Dit jaar was ook één van de deelnemers genomineerd voor de Baarnse Literatuurprijs. Dus (blijven) leren staat bij ons centraal. Met en van elkaar. Daarbij is iedereen gelijk en wordt dus van iedereen verwacht dat hij/zij opbouwende kritiek durft te geven. Alleen dan kun je als schrijver tot progressie komen.

Belangstelling? Neem voor meer informatie contact op met Jan Zwier (jan.zwier@chello.nl).