Afbeelding
Foto:

Tijd om te tuinieren!

OCHTEN - "Op 11 september hopen wij weer open te gaan en staat ons groencentrum weer vol met kleurige, nieuwe soorten en maten planten. Half oktober beginnen we met het aanvullen van de voorraad haag-en bosplantsoen en de fruit- en sierbomen, waarin we erg veel keuze hebben. Zo hebben we ook laan-, lei- en dakbomen en allerlei andere vormen."


"Bent u op zoek naar iets specifieks of unieks? Vraag ernaar bij ons team en wij zullen ons best doen om het mogelijk te maken, één van onze specialiteiten. Zo hebben wij ook vijgen, kaki’s, amandels, mispels, nectarines, nashiperen en veel meer soorten beschikbaar, als mooie oude boom met een nostalgische vorm.

Daarnaast hebben we ook alle andere benodigdheden voor uw tuin, zoals meststoffen en (biologische) bestrijdingsmiddelen, maar ook de echte Felco snoeischaren zijn bij ons verkrijgbaar. We zijn een premium verkooppunt van DCM. Want Groencentrum de Batterijen is het meest complete plantencentrum van Nederland en omdat wij een van Nederlands grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen zijn, volgen we de nieuwste trends op de voet. Hierbij hoort ook dat we ons veel bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen en aan het milieu denken. Dit ziet u ook terug aan de bomen die u bij ons koopt: onze fruitbomen in container zijn 100% biologisch gekweekt en een groot gedeelte van onze overige fruitbomen ook.

Ons bedrijf is gecertificeerd met bovenwettelijke milieueisen: ‘On the way to planetproof’ en ‘Skal’. Wilt u meer weten? Kijk eens op www.batterijen.nl, in onze webshop kunt u een greep uit ons assortiment vinden. Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op onze website of volg ons op Facebook en/of Instagram."

Groencentrum De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten; 0344 641271; info@batterijen.nl; www.batterijen.nl.