Afbeelding

Schuytgraaf krijgt nieuwe dansstudio

ARNHEM - De Schuytgraaf krijgt een nieuwe dansschool! Urban dansschool MaxStudios zal er naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 haar intrek nemen. Om precies te zijn op veld 22A in het zuidwestelijke deel van Schuytgraaf, op een van de kavels bestemd voor maatschappelijke doeleinden. De dansschool zal dan verhuizen vanuit de huidige locatie in Arnhem Elderveld. Aannemersbedrijf Kroon zal de bouw verzorgen, en de voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels in volle gang.


De dansschool, die wordt gerund door de familie Odarty, biedt een verscheidenheid aan dansstijlen, waaronder kidsdance, hiphop en breakdance, maar ook afrodance, dancehall, k-pop, female hiphop en heels (dansen op hoge hakken). Er zijn advanced lessen voor gevorderde dansers en danseressen, en dancecrews die deelnemen aan de landelijke hiphop wedstrijden. De danslessen zijn niet alleen voor kinderen en jongeren; iedere avond zijn er ook lessen voor volwassenen.

MaxStudios staat naast de wekelijkse lessen bekend om haar workshops die gegeven worden door bekende choreografen. Zo hebben internationale choreografen van Beyoncé, Usher en Justin Bieber er workshops verzorgt, maar ook de populaire Nederlandse choreograaf Timor Steffens.

Voor iedereen die straks ook een dansje wil wagen: de bouw van de dansstudio is te volgen via de social media van de dansschool @maxstudios. Meer informatie over de lessen, workshops en dancecrews: www.maxstudios.nl.