Afbeelding
Foto:

Live muziek in café bij Tante

ELST - Eigenlijk overbodig te zeggen, maar we doen het toch: zondagmiddag 30 augustus live muziek in café bij Tante. Deze keer is het '4music' die het podium betreed. Met een drummer uit Elst toch weer een lokaal tintje.


Deze relatief nieuwe band bestaat nu bijna drie jaar en is samengesteld uit vier zeer ervaren en enthousiaste muzikanten. De band bestaat uit twee zangeressen, een zingende drummer en een zingende toetsenist. Na jarenlang op zeer veel en uiteenlopende podia actief te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuwe stap en 4music! was geboren.

De kernwoorden van deze middag: Enthousiast, Zeer Allround, Vier vocalisten, Meerstemmige zang, ruim 100 jaar ervaring, Zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire, Het repertoire is zeer gevarieerd van Soul, Pop en Rock tot Nederlandstalig en Nederpop. Aanvang 15.00 uur, de entree is vrij maar reserveren verplicht wat ook aan de deur kan.

Dan nog even iets anders: Polonaise of massaal de dansvloer op, het zit er even niet in. Maar verjaardagen, bruiloften, jubilea et cetera verdienen het gevierd te worden en dat kan nog steeds! Café bij tante is de grote 'huiskamer, waar dat kan plaatsvinden. Ook een personeelsavond met bijvoorbeeld een pubquiz is geen probleem. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Café bij Tante, Stationsstraat 5, Elst; www.cafebijtante.nl.