Webinar ‘Afzet van bloemen en planten in onzekere markt’

BEMMEL - Jaarlijks wordt er in de regio Arnhem-Nijmegen een seminar georganiseerd over actuele zaken die in de tuinbouwsector spelen. Dit jaar kiest Greenport Arnhem Nijmegen er voor om dit in een andere vorm te doen. Een ieder is uitgenodigd om deel te nemen aan het interactieve webinar op 3 september van 15.00 tot 16.45 uur, live vanaf het nieuwe Karma Center van Karma Plants in Bemmel.


Maurice en Lydia Langelaan van Karma Plants zijn sprekers tijdens ons webinar. In 2019 startten zij met een uitbreiding van 2,8 hectare van hun kwekerij, en er werd een begin gemaakt met de bouw van het Karma Centre, een expo-ruimte voor de Anthuriums. Hun bedrijf heeft de effecten van de corona-crisis zeker gevoeld. Zij vertellen over hun ervaringen, maar ook over hun visie voor Karma Plants de komende jaren.

Een andere partij die nadrukkelijk de effecten van de corona-crisis gevoeld heeft is de Rabobank. Zij hebben er met raad en daad hun klanten bijgestaan om zo goed als mogelijk door deze onzekere tijd te navigeren. Arne Bac zal namens de bank vertellen welke effecten dat op de sector en de afzet heeft gehad. En Frank Hollaar van Flynth neemt u graag mee in het verhaal welke keuzes ondernemers gemaakt hebben en hoe ze dat bereikten.

"Wilt u deelnemen 3 september? Aanmelden kan via info@greenportarnhemnijmegen.nl onder vermelding van ‘inschrijven webinar’. U ontvangt enkele dagen van tevoren een link om deel te nemen."