Afbeelding
Foto:

Informatieavond multi-functioneel centrum Valburg

VALBURG - De contouren van het MFC Valburg zijn al duidelijk zichtbaar. Hoog tijd om de inwoners van Valburg te informeren. Op 1 september begint om 20.00 uur een informatieavond in ‘t Kriekske en op 5 september kan de bouwplaats bezichtigd worden.


"Of u nu zelf een workshop wilt volgen, met uw kind naar een filmmiddag wilt gaan, een dansavond voor senioren wilt bijwonen òf gewoon gezellig een kopje koffie wilt drinken: vanaf juni 2021 is dit in Valburg mogelijk! U bent van harte welkom op de informatieavond die wordt georganiseerd in ’t Kriekske in Valburg.

Tijdens deze avond informeert de gemeente u over de toekomstplannen rond het MFC en kunt u onder andere de eerste impressies aanschouwen van de Sport-, Ontmoetings- en Activiteitenruimten (Architect Koper-Maassen). Het Wapen van Valburg, die via de Corridor verbonden is met ’t Knooppunt, zal samen met stichting MFC uitleg geven over de toekomstige functionaliteiten van het gebouw. Dorpsraad Valburg neemt u mee in de rol die ’t Knooppunt in Valburg in kan gaan nemen en als afsluiting vragen wij om uw inbreng.

Vanzelfsprekend worden alle coronamaatregelen op de voet gevolgd en zal de gymzaal van ’t Kriekske tijdens deze avond aan alle benodigde eisen voldoen. Inschrijving is verplicht en u kunt zichzelf opgeven via de website www.knooppuntvalburg.nl of door inschrijving bij de supermarkt in Valburg.

Mocht u wèl graag de informatieavond willen volgen, maar gaat u liever niet de deur uit, dan hebben wij de mogelijkheid tot een live-stream verbinding. Meer informatie over deze digitale verbinding, zal volgen op de website www.knooppuntvalburg.nl.

Zou u graag een kijkje willen nemen op de bouwplaats aan het Molenhoekplein? Dat kan! En wel op zaterdag 5 september van 10.00 tot 12.00 uur. Inschrijving is niet nodig."