Gratis badmintonnen bij BC Zetten

ZETTEN - Liefhebbers van badminton kunnen weer aan de slag. Op maandag 24 augustus begint BC Zetten aan haar nieuwe seizoen. Belangstellenden, die (opnieuw) willen kennismaken met deze mooie sport, zijn welkom in De Wanmolen in Zetten op maandag en vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur.


De maand september is uitgeroepen tot badmintonmaand. Dat betekent dat iedereen die maand gratis kan komen spelen en kennismaken met deze dynamische sport. Zowel op recreatief als competitie-niveau.

Na de vakantie, en wellicht na het badmintonnen op de camping, is het nu een mooi moment om te beginnen. Bestuursleden zijn aanwezig om belangstellenden op te vangen en rackets zijn beschikbaar.

Sporten bij BC Zetten kan tegen een scherpe contributie. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een tienrittenkaart. Meer informatie op www.bczetten.nl of stuur een mail aan info@bczetten.nl..


Trompet of saxofoon?


HERVELD - Voor iedereen die graag een blaasinstrument wil gaan leren spelen, organiseert muziekvereniging Sint-Willibrordus op enkele maandagmiddagen in september een oefenles.


"Omdat we vanwege de corona-maatregelen geen instrumenten kunnen uitwisselen, is het de bedoeling dat je vooraf aangeeft welk instrument je graag eens wil uitproberen. De oefenles duurt twintig minuten en zal in kleine groepjes gegeven worden. Er is keuze uit saxofoon, trompet of bugel, trombone en bariton. Onze gediplomeerde docent zal de les verzorgen. Wil je nog een ander instrument proberen? Geef je dan op voor meerdere middagen. De lessen zijn aan het eind van de middag in Herveld. Mocht je enthousiast geworden zijn na deze proefles, dan mag je nog vijf weken gratis lessen volgen om te kijken of muzikant worden iets voor je is! De lessen zijn voor alle leeftijden toegankelijk, dus zowel voor basisschoolleerlingen vanaf groep 5 maar ook voor jongeren en volwassenen. Meld je aan voor meer informatie via willibrordus.ha@gmail.com en geef meteen aan welk(e) instrument(en) je zou willen uitproberen."

"Speel je al een instrument of heb je ooit een instrument gespeeld? Wij kunnen altijd muzikanten gebruiken voor ons orkest. We spelen voornamelijk vlot toegankelijke muziek; we zijn nu aan het oefenen voor ons top 2000-concert. Ook slagwerkers zijn welkom!"