Het weekend van café bij Tante

ELST - Het weekend van café bij Tante start op vrijdag 21 augustus met de wekelijkse pubquiz. Dit is een gezellig avondje uit met vermaak. Aanmelden als team van maximaal vier personen. Overigens is iedereen welkom, ook als je niet meedoet!


Dit geldt ook voor zaterdag 22 augustus waar het zomertoernooi darts voor koppels wordt georganiseerd. Dit in samenwerking met dartvereniging 't Elsterdammertje. Voor het darten vooraf via mail aanmelden, voor drankje en kijken is dit niet verplicht.

Dan de zondag, die is gereserveerd voor livemuziek. "Hier mikken we vooral op (semi) akoestische optredens, de zogenoemde 1,5 meter sessies. Het aantal plaatsen binnen is beperkt; dus reserveren vooraf geeft je zekerheid van een plek. Zondag 23 augustus is het trio Carry On, dat dit voor z’n rekening neemt. Carry On is een trio met drie keer zang en twee akoestische gitaren. De artiesten spelen bekende covers uit de jaren zeventig tot nu. Denk bijvoorbeeld aan The Eagles, CSN&Y, Simon&Garfunkel, maar ook Blof, Lady A(ntebellum), Anouk/Douwe Bob. Kortom heel gevarieerd, maar altijd meerstemmig gezongen en akoestische gespeeld. Aanvang 15.00 uur, de entree is vrij maar reserveren verplicht wat ook aan de deur kan.

Café bij Tante, Stationsstraat 5, Elst; www.cafebijtante.nl.