Afbeelding

Passie, liefde en

persoonlijke groei in tijden van crisis

REGIO - Een verre reis naar een tropische bestemming, regelmatig lekker uit eten of afspreken voor een eerste date… voor veel Nederlanders vormden deze zaken een vanzelfsprekend onderdeel van het leven. Tot een zeker virus aan haar globale opmars begon en het leven van miljarden mensen overhoop haalde. Ineens is een heleboel activiteiten niet meer mogelijk. En dan beseffen we maar al te goed wat voor ons het eigenlijk allerbelangrijkste is: liefde en de juiste mensen om ons heen.


Veel singles in ons land worden tijdens de coronacrisis extra hard geraakt. Om kwetsbare familieleden te beschermen, mijden ze afspraken met hun geliefden. Vrienden blijven om dezelfde reden op afstand. Mensen die samenwonen met hun partner kunnen wel van elkaar genieten. De meeste vrijgezellen onder ons missen echter die knuffel, een hand op hun schouder en fysieke intimiteit. En daten is nu helaas even geen optie.

Het geheim van Mens & Relatie: hoe word je de beste versie van jezelf. Niki de Man is werkzaam bij Mens & Relatie, Nederlands grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. “Het is zo fijn om singles met een relatiewens zorgvuldig te kunnen begeleiden naar een geschikte partner! Dit doen we al meer dan 35 jaar met succes, en dat blijven we ook in deze bijzondere tijd met veel liefde doen. We helpen mensen van jong tot oud om de beste versie van zichzelf te worden en met een geschikte partner te werken aan een goede relatie."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niki de Man 026 2022952,
www.mens-en-relatie.nl.