Beeldhouwles. (foto: Docente)
Beeldhouwles. (foto: Docente)

Cursussen Creatief Collectief Elst starten weer

ELST - In september starten de lessen bij Creatief Collectief Elst (CCE) weer. Vanzelfsprekend corona-proof!


Vanwege corona moest ook CCE in maart de lessen abrupt staken. Binnenkort kunnen we gelukkig de draad weer oppakken. We hebben zorgvuldig gekeken hoe we dit 'corona-proof' kunnen doen. Zo hebben we onder andere extra ruimte gehuurd, opdat cursisten op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen zitten. Dit betekent wel dat we moesten schuiven in ons lesrooster. De beeldhouwlessen van Els Mathijssen zijn verplaatst van woensdagavond naar maandagavond (19.30-21.30 uur) en van woensdagochtend naar donderdagmiddag (13.30-15.30 uur).

Nieuw dit jaar is de Kunstklas voor kinderen en jongeren van 9 tot 18 jaar. Ilse Aarsman heeft destijds de Kunstklas opgezet. Zij heeft docenten Joke van Hoeven en Els Mathijssen benaderd om de lessen van haar over te nemen. Deelnemers aan de Kunstklas willen serieus met kunst bezig zijn. Natuurlijk is plezier in het maken van even groot belang. De Kunstklas is op woensdag van 16.00 tot 18.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Omdat er vraag was naar aquarelleren op een avond, biedt Joke van Hoeven nu ook op donderdagavond een korte cursus aquarelleren aan. Zowel voor de cursus op donderdagavond als op dinsdagochtend zijn nog plaatsen vrij.

Twijfel je nog of je de lessen in verband met corona (weer) aandurft? Neem dan contact op met de docent. Zij/hij kan je alle maatregelen vertellen. Of lees ons protocol op de website creatiefcollectiefelst.nl. Je vindt daar ook de contactgegevens van de docenten.