Ingezonden brief

Open brief aan de de dorpscommissie Heteren


Wat ik zeggen wil, nee, wat wìj willen zeggen. Hierbij willen wij onze dorpscommissie een heel grote pluim geven. Afgelopen weekend hadden we onze bootjes weer eens een keer te water gelaten, om te genieten van het heerlijke weer op het water. We zouden wat vissen en ook een nachtje op de bootjes blijven slapen.

Overnachten hebben we gedaan aan het nieuwe steiger in 'Randwijkswaarden' , voorheen 'de Put’. Heel beschut en prachtig aangelegd. Het was bijna volle maan, niet gevist maar rustig gezeten en wat gedronken. En dan ’s morgens wakker worden met wel een paar honderd Canadese ganzen rondom de bootjes, die niet weggevlogen waren door ons gesnurk. Wij willen degenen die dit mogelijk gemaakt hebben dan ook heel erg bedanken voor de wijze waarop zij dit mogelijk gemaakt hebben. Een prachtig natuur en recreatiegebied. En Heteren wordt nog mooier want in het dorp gebeurt van alles, dank zij jullie inzet. Nogmaals heel veel dank.

Piet Vorst en Adrie Bal


Bericht insturen?

Wilt u ook graag iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Stuur uw bericht eenvoudig in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Bij voldoende ruimte zal de redactie uw bericht dan ook doorplaatsen in andere regio's. Vervolgens klikt u op: 'Nieuws insturen' en de rest wijst zich vanzelf. Een rechtenvrije foto bijvoegen mag natuurlijk, maar een poster of flyer wordt helaas niet geplaatst. Vragen? Bel: 0481 464770.