Activiteiten

De Loohof

Maandag 3 augustus 10.00 uur: Koffiedrinken met Chelo buiten of boven, 18.00 uur: Samen Eten in de huiskamer. Inloop vanaf 17.30 uur.

Dinsdag 4 augustus 10.00 uur: koffiedrinken in de huiskamer, 13.30 uur: Kaarten boven of buiten, 14.00 uur: Schilderen in de huiskamer.

Donderdag 6 augustus 10.00 uur: Koersballen in de huiskamer, 10.00 uur: Koffiedrinken buiten/boven, 14.00 uur: Kaarten maken in de huiskamer.

Er moet rekening worden gehouden met de corona maatregelen, zoals handen ontsmetten en anderhalve meter afstand houden. Email: ontmoetenloohof@hotmail.com

Bloemschikken

in De Loohof

ZETTEN - Op De Loohof gaan ze weer starten met bloemschikken!


"Donderdag 13 augustus om 10.00 uur gaan we weer bloemschikken. In verband met de corona-maatregelen in aangepaste vorm. Het bloemschikken gaat in een groep van tien personen. Dit in verband met de anderhalve meter afstand te kunnen handhaven.

Voor 13 augustus kunt u zich aanmelden op de lijst die in de hal hangt of via deloohof@gmail.com. Is de lijst vol dan wordt u doorgeschoven naar de volgende week, naar 20 augustus. Op deze manier komt iedereen aan de beurt.

Ook bestaat de mogelijkheid om een bos bloemen te kopen voor twee euro. Denkt u ook aan handen te ontsmetten en afstand te houden?"


OntMoet!:

Voor mantelzorgers in Overbetuwe

OVERBETUWE - "Ben je mantelzorger of was je mantelzorger? Wil je andere (oud)mantelzorgers ontmoeten en ervaringen delen? Wil je in een ongedwongen sfeer een praatje maken met gelijkgestemden? Dat kan vanaf 25 augustus."


Forte Welzijn Mantelzorg Overbetuwe organiseert in samenwerking met de bibliotheek vanaf 25 augustus een gezellig, ontspannen moment om met elkaar ervaringen uit te wisselen: ontMoet! "Op dinsdagmiddag eens in de 14 dagen van 14.00 tot 15.30 uur in oneven weken ben je welkom in de bibliotheek in Elst, als je je van te voren aangemeld hebt. Tijdens deze middagen is er iemand van Mantelzorg Overbetuwe aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.
In verband met de RIVM maatregelen zijn we verplicht vooraf te vragen om je aan te melden en zijn er een maximaal aantal gasten toegestaan. Natuurlijk kom je alleen als gezond bent en geen klachten hebt. Ook houden we rekening met de 1,5-meterregel."
Aanmelden en informatie: mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl of 06 49881094 (Marijke Arends) bij geen gehoor 085 0406066 (8.30 tot 12.30 uur receptie Forte Welzijn).