Afbeelding
Foto:

Oude veiling wordt tijdelijk 'theater'

ZETTEN - Aanstaande zaterdag 18 juli wordt de afslag van de oude veiling voor de eerste keer gebruikt als mini theater voor optredens van bands, toneel, cabaret en andere voorstellingen. Het geluid en licht zijn aangepast aan de grote tribune, zodat je eigenlijk altijd vooraan zit.


Deze keer is het de beurt aan Rob Orlemans & Half Past Midnight die een opzwepend optreden gaan verzorgen. De band bestaat uit niet minder dan Rob Orlemans, een van de beste bluesgitaristen van Nederland, Piet Tromp, De enige bassist die in staat is om drummer Ernst van Ee bij te houden. Ernst van Ee is vooral bekend van hard rock formaties als Vengeance en Highway Chile.

Het optreden wordt een mix van eigen werk en ouwe gouwe nummers van bijvoorbeeld Jimmy Hendrix. Ook kan de echte fan de band persoonlijk ontmoeten voor en na de optredens en eventueel de gekochte cd’s laten signeren.

De zaal kan in verband met de corona slechts veertig mensen toelaten, er zijn uitsluitend zitplaatsen op 1,5 meter afstand. De zaal gaat open om 21.00 uur. Je kunt tot 21.45 uur binnenkomen, daarna pas weer van 21.45 tot 22.00 uur. Kaarten voor de snelle beslisser zijn te reserveren via www.vuurspoor.nl/reserveren.php. Vol is echter echt vol. Kaartjes kosten 10 euro per stuk.