Spreekuur bij HVOB


ELST - HVOB houdt iedere derde donderdag van de maand spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst."

Zomermarkt Slijk-Ewijk volgend jaar

SLIJK-EWIJK - De jaarlijkse zomermarkt in Slijk-Ewijk in augustus komt te vervallen. In het kader van de coronamaatregelen is het niet mogelijk deze markt nog te houden.

Overwogen werd, indien het door versoepeling van de maatregelen mogelijk wordt, de markt te verplaatsen naar het najaar. "Als organisatie van CV De Waalkanters hebben we besloten om geen markt in het najaar meer te organiseren. Met de 1,5 m-maatregel is er geen markt te organiseren zoals wij die voor ogen hebben. De veiligheid van de mensen gaat bij ons toch voor."

Activiteiten

De Loofhof

ZETTEN - De bingo gaat weer beginnen op donderdag om19.00 uur. Er zijn weer veel mooie prijzen te winnen en, bij voldoende belangstelling wordt een superronde gedraaid.

Ook gaan we weer samen eten. Hierover volgt binnenkort meer van. Uiteraard gelden de coronamaatregelen voor alle activiteiten zoals gepaste afstand en het ontsmetten van de handen bij binnenkomst. Er hangen lijsten in de hal waar u zich kunt opgeven.

Dinsdag 14-07 10.00 uur Koffiedrinken in de huiskamer, en voor de liefhebber Sjoelen, 13.30 uur Kaarten, 14.00 uur Schilderen.

Donderdag 16-07 10.00 uur Koersballen in de huiskamer en Koffiedrinken boven of buiten 19.00 uur Bingo in de huiskamer.

Maandag 20-07 Koffiedrinken boven of buiten met Chelo.

E-mail: ontmoetenloohof@hotmail.com..

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Uw bericht kunt u eenvoudig insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Als uw bericht er geschikt voor is en bij voldoende ruimte, zal de redactie uw bericht dan ook in andere regio's plaatsen. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto mag uiteraard wel. Graag zelfs. Als u er niet uitkomt, belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u graag verder.