Foto: Spiros fotografie
Foto: Spiros fotografie

Rug- of nekklachten?

Wij hebben voor u de oplossing!

ELST - Gemiddeld koopt de klant een te stevig en goedkoop slaapcomfort, wat niet bijdraagt aan de nachtrust hierdoor zullen eventuele klachten toenemen.


Wij van Beddenspecialist Topslapen bieden u een unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID. De Slaap ID-slaaptest doet u gewoon thuis, in uw eigen bed. Terwijl u slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie. Het registreert namelijk uw slaaphouding, uw slaapbeweging en uw slaapklimaat. Zo weten we na drie nachten slapen of u een rug-, zij-, of buikslaper bent. Onderzoek wees zelfs uit dat 92 procent van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam!

Met deze inzichten, ons uitgebreide advies en onze jarenlange ervaring als dé specialist in slapen stellen wij voor u het beste slaapcomfort samen wat aangepast kan worden aan uw individuele wensen en unieke lichamelijke kenmerken. Wist u bijvoorbeeld dat op de buik slapen heel veel klachten veroorzaakt in nek, schouder, armen en onderrug? Door het gebruik van een goed ondersteunend neksteun kussen en het slaapmaatje voor het slapen voorkomt u veel van deze klachten en blijft u goed op zij slapen.

Kortom, u bent van harte welkom in onze winkel in Arnhem of Elst voor het juiste slaap-advies!

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst.
Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem.