Afbeelding
Foto:

Live muziek 1,5 meter sessie in café bij Tante met Vanzukke akoestisch

ELST - Het is ondertussen een traditie geworden: Vanzukke live in café bij Tante. Dat is niet voor niks, elke keer weer weten ze de dansvloer vol te krijgen en de muziekliefhebber enthousiast. Deze speciale editie is zonder dansvloer maar wel met enthousiaste muziekliefhebbers want Vanzukke gaat akoestisch!


Ze muzikanten hebben er al meerdere oefensessies op zitten, dus kom ze bewonderen op zondag 5 juli in café bij Tante. Een mix van rock, soul, latin, reggae en ska. Een mooi moment om ook het Tante Beach te betreden. Met de blote voetjes in het zand, uniek in Elst! Vanaf 15.00 uur is het café en terras geopend.

Café bij Tante, Stationsstraat 5, Elst; www.cafebijtante.nl.

Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto uiteraard wel, graag zelfs. Komt u er niet uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u graag verder.