Steun voor ontmoetingscentrum De Loohof

ZETTEN - Ontmoetingscentrum De Loohof werd afgelopen week flink verrast door de filiaalhouder van Albert Heijn in Zetten.


Naast het feit dat hij ons regelmatig fikse kortingen geeft bij het doen van boodschappen voor De Loohof, heeft hij in de maanden april en mei naast de lege fessen inname een mogelijkheid geschapen, om de statiegeldbonnen te doneren aan De Loohof. Dit heeft voor ons 221,50 euro opgebracht. Dit betekent dat veel mensen aan ons gedacht hebben en hun bonnen hierin gestopt hebben Alle klanten en Albert Heijn worden er voor bedankt.

Wij zullen hier een goede bestemming voor zoeken zodra wij weer starten. Alle deelnemers van De Loohof hebben deze week een leuke attentie ontvangen in de vorm van een tasje met logo van De Loohof en gevuld met wat attenties zoals appels, snoep en plantjes. Als dank voor ieders geduld en vertrouwen in het ontmoetingcentrum.

Voorbereiding heropening De Loohof

ZETTEN - Ontmoetingscentrum De Loohof is zich aan het voorbereiden op een heropening van het ontmoetingscentrum.


"Veel gasten vragen ons regelmatig wanneer wij weer gaan starten. Het samenkomen en ontmoeten wordt erg gemist door veel mensen. De coronavoorschriften maken het nog wel heel moeilijk.

Wij hebben de intentie om dinsdag 16 juni weer te starten met koffiedrinken in De Loohof. Het protocol vereist wel dat wij de afstand van 1,5 meter handhaven. Dat betekent waarschijnlijk dat wij minder mensen binnen kunnen hebben. Maar we hebben altijd nog de weg naar buiten. Onze vaste gasten krijgen het protocol nog thuisbezorgd voor we beginnen."