Help De KiK overeind te houden! (foto: Diane Radstake)
Help De KiK overeind te houden! (foto: Diane Radstake)

Acties om Theater De KiK overeind te houden!

ELST - Door de coronamaatregel van anderhalvemeter-afstand passen er nog maximaal 51 bezoekers in de zaal van Theater De Kik (in plaats van 148).


Veel evenementen zijn de afgelopen weken geannuleerd en de horeca-inkomsten zijn laag. Omdat de verwachting is dat deze maatregel zeker nog een aantal maanden zal gelden, zullen onze inkomsten voorlopig onvoldoende zijn om alle kosten te dekken.

Natuurlijk willen we voorkomen dat we straks geen theater meer hebben in Overbetuwe. Het is nu noodzaak om in actie te komen! We weten dat een groot deel van onze theaterbezoekers graag wil helpen om Theater De KiK overeind te houden.


Acties

Daarom vraagt het theater je om mee te doen aan deze acties:

1. Word Vriend / sponsor van Theater De KiK of verhoog eenmalig je bijdrage: www.theaterdekik.nl/vrienden.

2. Doneer je Overbetuwe Doet Cheque aan ons project Camera’s voor De KiK. Dit kan vanaf 6 juni via www.overbetuwedoet.nl. Bij de initiatieven zoek je op ‘kik’ en dan kun je op ons project ‘Camera’s voor De KiK’ klikken. Je kunt de cheque ook bij ons in het theater afgeven, dan regelen wij het voor je.

3. Koop een kaartje voor onze Benefietavond op 4 juli, of geef zelf een optreden. Op zaterdag 4 juli organiseren we een benefietavond voor Theater De KiK. Iedereen die een mooi optreden wil verzorgen voor publiek in de theaterzaal kan zich aanmelden via info@theaterdekik.nl.

Dat optreden kan van alles zijn: muziek, dans, cabaret, gesproken tekst of toneel. Meer informatie vind je op onze website www.theaterdekik.nl. "Samen kunnen we ervoor zorgen dat Theater De KiK overeind blijft!"