Afbeelding
Foto:

Jansen Totaal Wonen werkt samen

met Boerderij De Lande

HUISSEN - Geniet na het woonshoppen bij Jansen Totaal Wonen van gratis take-away poffertjes en pannenkoeken van Boerderij De Lande!


Ieder weekend (zaterdag en zondag) in de maand mei worden er door Boerderij De Lande oudhollandse poffertjes en pannenkoeken gebakken. Boerderij De Lande zal tussen 13:00 en 16:30 aanwezig zijn bij Jansen Totaal Wonen om bij de uitgang van de winkel de klanten te trakteren. Onder het mom #helpdehoreca kunt u een Boerderij De Lande cadeaubon kopen van 25,- voor 17,50 euro! Een korting van liefst dertig procent!

Om een veilig bezoek aan Jansen Totaal Wonen te kunnen waarborgen worden uiteraard de RIVM-maatregelen gehanteerd. Met een oppervlakte van 12.500 m² is er genoeg ruimte om veilig te kunnen woonshoppen.

Jansen Totaal Wonen, Karstraat 95, Huissen; www.jansentotaalwonen.nl.

Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Uw bericht stuurt u heel eenvoudig online in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Als er ruimte voor is zal de redactie uw bericht dan tevens plaatsen in de door u aangegeven regio's. Vervolgens klikt u op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst, maar u kunt wel een bijpassende (rechtenvrije) foto toevoegen. De rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481-464770, wij helpen u graag verder.