(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster) Foto:

Geef een Bougainville of Sundaville van bloemenkwekerij Jos Mom

Haal voor moeder extra vakantiesfeer in huis!

HUISSEN – Met moederdag wordt elke moeder in het zonnetje gezet. Zeker dit jaar verdient ze wat extra’s. Wat is er feestelijker dan één of meer fleurige planten voor op balkon, terras of in de tuin? Wat te denken van een Bougainville, een Sundaville of een prachtige Hortensia XL, exclusief van bloemenkwekerij Jos Mom?


Nu we dit jaar toch niet op vakantie gaan naar het buitenland, creëren we die vakantiesfeer toch in eigen tuin. Met bijvoorbeeld die schitterende Bougainvilles van Jos Mom? Moeder kan zich geen mooier cadeau wensen: een hele zomer lang genieten van die bloemenweelde! Liever andere planten? Er is in de kassen van Jos Mom een keuze van wel tweehonderd soorten tegen absurde prijzen. Tien geraniums of balkon- of terrasplanten voor 7,50 euro. Ook de Hortensia XL (met tot wel dertig bloemen!) voor deze prijs. En de Bougainville en Sundaville is er voor slechts 9,95 euro!

Met planten van Jos Mom haal je liefde en passie in huis. De kwaliteit is dit jaar van een allerhoogste kwaliteit. En... doordat ze in een grotere pot zijn opgekweekt, zijn ze voller van pracht als elders. Deze kwaliteit vind je nergens tegen deze prijs! Je krijgt er bovendien goede onderhouds- en verzorgingstips bij. Kijk maar eens op de website www.bloemenkwekerij-jos mom.nl.

Bloemenkwekerij Jos Mom is met twee vestigingen zeven dagen per week van 9.00 – 17.00 uur geopend. Het is er veilig shoppen; op De Geer 20 (achter Jansen Totaal) ‘rollen’ de bloemen zelfs op een band naar buiten, waar je als klant je eigen keuze maakt! Aan de Papesestraat 4a wandel je door de kas.