Afbeelding
Foto:

Autodemontagebedrijf Reuvers

is 'gewoon' open ondanks Covid-19

HETEREN - Ook in deze moeilijke tijden willen wij onze klanten tot dienst zijn en zijn wij van maandag - vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur en op zaterdag tot 13.30 uur geopend.


"In ons bedrijf worden de auto’s en bromfietsen volgens de richtlijnen van de ARN en SRN gedemonteerd en gerecycled." In 2019 heeft dit geleid tot een heel mooi resultaat zie onderstaand bericht gepubliceerd door ARN: “Alle afgedankte auto’s in Nederland worden duurzaam gerecycled en vrijwel alle materialen worden hergebruikt. Autodemontagebedrijven, shredderbedrijven en recyclingbedrijven hebben in 2019 een recyclingpercentage van 98,4% gerealiseerd.”

"Op ons buiten terrein achter de hal staan alle ongeveer vierhonderd verwerkte auto’s opgeslagen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderdelen van u auto veelal los uit ons magazijn en anders door de handige doe-het-zelver te demonteren van de auto’s op het buiten terrein.

Natuurlijk kunt u bij Autodemontagebedrijf Reuvers uw oude auto of bromfiets komen inleveren, zodat deze op een juiste manier gedemonteerd zal worden. Voor het ophalen van uw oude auto kunt u ook een afspraak maken. U ontvangt van ons een vrijwaring van de RDW.

Graag tot ziens bij Autodemontagebedrijf Reuvers, Poort van Midden Gelderland Groen 16, Heteren; 026 4743473; www.autodemontagereuvers.nl.