Snackwagen op de dijk in Slijk-Ewijk. (foto: Henk Broekhuizen)
Snackwagen op de dijk in Slijk-Ewijk. (foto: Henk Broekhuizen) Henk Broekhuizen

Snackwagen in Slijk-Ewijk staat weer aan de dijk

SLIJK-EWIJK - De beheerders van dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden in deze moeilijke coronatijd. Met ingang van 1 mei staat de snackwagen van Henk en Annet Broekhuizen elke zaterdag en zondag weer aan de Waaldijk, tegenover het witte kerkje in Slijk-Ewijk.


Met dit mooie weer willen mensen toch naar buiten. Dan is het een hele goede keuze om de prachtige natuur rondom de Waaldijk te bekijken. Er bloeit weer zoveel dat het een lust is om te zien. Er is zelfs in de buurt langs de dijk een bewoond ooievaarsnest te zien. Als je al die mooie dingen kunt zien is het een extraatje als je onderweg een heerlijk broodje met een kopje koffie of een frisdrankje kunt kopen. En natuurlijk is er ook ijs.

Natuurlijk houden Henk en Annet de coronamaatregelen streng in de gaten, maar een stukje van hun snackwagen verwijderd, smaakt alles ook heel lekker terwijl je over de Waal uitkijkt. De snackwagen staat elke zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur aan de dijk.


Handig om te weten: Henk en Annet bezorgen elke vrijdag, zaterdag en zondag frites en snacks bij u thuis in Slijk-Ewijk en Oosterhout tussen 17.00-19.30 uur. Het menu is verkrijgbaar in de snackwagen aan de dijk. Bestellingen kunt u doorgeven aan: info@dorpshuisslijk-ewijk.nl of bellen naar 0481 451519. Men kan contactloos betalen.