Kletskoppen. (foto: Marion Zwart)
Kletskoppen. (foto: Marion Zwart) Marion Zwart

Kletskop op woensdag

BETUWE - Oktober 2019 startten café Stroom en café Eten&Drinken in Lent en café Bloem in Bemmel in samenwerking met Pioniersgemeente De Vierplek en stichting Droom het project Kletskop. Doel is mensen te verbinden en real-live contacten te bevorderen.


Wie uit een Kletskop drinkt laat zien dat hij/zij open staat voor contact en het leuk vindt nieuwe mensen te ontmoeten. Inmiddels zijn we ook met 'Kletskop-plus' gestart. De combinatie van afwisselende activiteiten met het ontmoeten bij een Kletskop blijkt aan te slaan. "We schreven samen met 'Loesje' posters over verbinding en ontmoeting, filosofeerden met kinderen, deden spelletjes en organiseerden 'Kletskop-borrels'. Vanaf maart is er iedere woensdag een dagdeel 'Kletskop-plus' in één van de cafés. Op alle andere dagen kun je natuurlijk gewoon een Kletskop bestellen!"

Op woensdag 11 maart is er Kletskop koffie-ochtend vanaf 10:00 uur met 'kletskoppraatkaartjes' in Eten&Drinken. "Op 18 maart zitten we vanaf 10:00 uur in café Stroom en wordt er gefilosofeerd met volwassenen onder leiding van Wilma Hartogsveld. Wat heb je nodig om mee te doen? Niets bijzonders, alleen een open mind en een beetje verwondering! Op www.kletskop.nl staat meer informatie."