Van 27 februari tot en met 4 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Sociaal is de vissen een echte mensenliefhebber, alhoewel ze vaak kiest voor de underdog en diegene die min of meer buiten de maatschappij staan (vluchtelingen). In de liefde moeten ze oppassen dat ze niet door de ander gedomineerd worden. Ze hebben een zeer romantische inslag maar kunnen ook zeer zakelijk op andermans pot teren.

RAM van 21 maart t/m 20 april
De komende week zitten de meest actieve dagen in het weekend. Een goed moment om aan de conditie te werken. Op zaterdag komen flink wat emoties om de hoek kijken. Het is goed om dan ook je gevoelige kant te laten zien. Op die manier nodig je de ander uit om als het ware hetzelfde te doen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag geniet je van lekker smullen. Maar op vrijdag heb je daar alweer spijt van. Op diezelfde vrijdag zit het je relationeel even niet mee. Onderlinge verschillen worden nu heel duidelijk en veroorzaken spanningen. Volgende week woensdag vind je het lekker om uitgebreid te roddelen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op vrijdag begrijp je de ander even niet. Vragen staat vrij, tweelingen! In het weekend ben jij wel in voor een experimentje. De ingevingen die je dan krijgt zijn echt waar! Volg dus je intuïtie. Vanaf volgende week woensdag gaat jouw planeet in het teken Waterman lopen en dat verbroedert.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag en vrijdag ben jij vooral sociaal erg actief. Eventuele onderlinge spanningen neem je dan voor lief. Het weekend verloopt heel gestroomlijnd. Je geniet van alles wat je dan onderneemt. Maandag en dinsdag verlopen moeizaam maar op woensdag ben jij uitgesproken toegankelijk en lief.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande vrijdag kom je tegenover iemand te staan die, net als jij, erg krachtig is. Ga deze strijd liever niet aan want er zijn daarna alleen maar verliezers! Rond volgende week dinsdag krijg je te maken met autoriteiten die jou het leven moeilijk maken. Meebuigen is beter dan de confrontatie aangaan.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag heb je de neiging om je eigen kunnen te overschatten. Je normale bescheidenheid is dan even ver te zoeken. In het weekend leer je allerlei mensen van diverse pluimage kennen. Dat is wel even wennen. Vanaf volgende week woensdag ga je meer energie en tijd steken in je vriendenkring.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Donderdag trek je met iemand op die jij helemaal vertrouwd. Fijn om met diegene over je diepste zielenroerselen te praten. Maar op vrijdag ben juist heel erg op je hoede. Je voelt dat de ander niet helemaal open kaart speelt. Volgende week woensdag verras je iemand met een kleine attentie.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vlak voor het weekend ben jij alles behalve hartelijk. Maar daar heb jij ook je (verborgen) redenen voor! Pas wel op dat dit niet tot een soort machtsstrijd verwordt. In het weekend verkeer tussen mensen die jij wél vertrouwt. Daardoor kunnen de gesprekken heel intens en persoonlijk worden.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag ben jij nogal snel geïrriteerd. Pas op dat je niet om de kleinste dingen gaat snauwen. Op vrijdag voer jij weer eens het hoogste woord. Grote kans dat je juist daardoor je publiek verliest. Zaterdag is een goede dag om allerlei acties te ondernemen. Na zondag is het een beetje saai.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag valt men jou lastig met allerlei familie perikelen. Daar zat je niet op te wachten. Slaap er een nachtje of twee over en kom aanstaande zondag met pasklare antwoorden. Rond volgende week dinsdag bots je met iemand met een groot ego. Jij kunt hem wat meer nederigheid bijbrengen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag voel jij een situatie heel goed aan. Maar de mensen om jou heen betwijfelen jouw oordeel. Volg vooral je eigen spoor, waterman. Tijdens het komende weekend werkt jouw intuïtie weer op volle kracht. Jij doorziet dingen die ander echt niet snappen. Neem ze dat niet kwalijk.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Anderen overladen jou komende vrijdag met allerlei woorden en argumenten. Jij ziet door de bomen het bos niet meer! Zwijgen is nog het beste wat je kunt doen. Op zaterdag voel jij je helemaal happy. Doe alleen die dingen waarvan je weet dat jij je daarbij lekker voelt. Woensdag ben je hypersensitief.