Afbeelding
Foto: Walter Sietinga

Opening Aster Uitvaartcentrum in Elst

ELST - Komend weekend zet Aster uitvaartzorg de deuren open van haar nieuwe uitvaartcentrum aan Kokkeland 17 in Elst. Na een periode van verbouwing wordt het uitvaartcentrum geopend middels een open huis op 29 februari en 1 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om binnen te lopen.


Op deze unieke locatie, in het centrum gelegen, zal Aster vanaf maart uitvaarten gaan verzorgen. Het uitvaartcentrum heeft meerdere sfeervolle rouwkamers waarvan nabestaanden een eigen sleutel kunnen ontvangen. Op deze manier kan men een overleden dierbare onbeperkt en op ieder moment van de dag bezoeken. Met deze ‘24uurskamers’ is Aster de eerste en enige uitvaartonderneming in de gemeente Overbetuwe die dit aanbiedt.

In het uitvaartcentrum is tevens een aula, waar uitvaartceremonies plaats kunnen vinden, voor zowel kleine als grotere groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels; zowel binnen als buiten in de ruime tuin. Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, biedt Aster uitvaartzorg een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis afscheid te nemen. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer; een rustgevende plek voor eenieder in een periode van rouw en verlies.

De openingsdagen worden opgeluisterd met mini-concerten door gitarist Coen Hoogveld en zangeres Annemiek Jansen. Ook is RegisterExecuteur Wendy Rutjes aanwezig, wiens kantoor ook in het uitvaartcentrum bevindt. Het team van Aster leidt u graag rond in het bijzondere pand en uiteraard staat de koffie voor u klaar. Van harte welkom!

Meer informatie? www.aster-uitvaartzorg.nl of 0481 766 530.