Afbeelding
Foto:

Nieuwe eigenaar voor Expert Elst

ELST - Vanaf 1 februari kent Expert Elst een nieuwe eigenaar. Cas Spanjers heeft de Expertwinkel aan de Dorpsstraat 7 overgenomen van Gijs van Well. De nieuwe ondernemer zal met zijn team de winkelactiviteiten in Elst voortzetten, waarbij het bieden van de Beste Service, een Deskundig Advies en Topkwaliteit bovenaan staan.

De nieuwe eigenaar wil met zijn nieuwe winkel op alle fronten uitblinken: "Expert Elst staat bekend als een winkel met een compleet assortiment, concurrerende prijzen en persoonlijke aandacht. Daarnaast gaan we ons nog meer specialiseren in het geven van de beste service, ook bij je thuis." De ondernemer heeft inmiddels al bijna 20 jaar Expert ervaring: "Het belangrijkste en leukste deel van mijn werk vind ik de kunst om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Dat is ook de kracht van Expert. Met onze kennis, kunde en kwaliteit verzorgen we de beste oplossing, waardoor we vertrouwen krijgen en een lange termijn verbinding met onze klanten opbouwen." In Elst zal Cas ondersteund worden door een gemotiveerd en leuk team.

Verbouwing

Momenteel wordt de winkel rigoureus verbouwd, de winkel zoals hij was, was verouderd en stoffig. De nieuwe ondernemer wil een nieuwe, frisse en moderne uitstraling zodat Expert Elst klaar is voor de toekomst en de mensen in Elst en omstreken kan voorzien van de nieuwste en mooiste producten. Deze producten verdienen dan ook een mooie presentatie. Tot 2 maart is Cas met zijn team druk aan het verbouwen en kan de klant profiteren van de verbouwingsopruiming.

24 uur per dag beschikbaar

Expert Elst bereik je niet alleen via de winkel, maar ook online. "De klant die via de webshop van Expert bestelt, schaft het product aan bij de lokale Expert. Bij ons dus!" Dat is volgens Cas een belangrijk onderscheid dat Expert maakt met de concurrentie. "Je weet altijd bij wie je het koopt. Het is bij ons niet anoniem, maar juist net zo persoonlijk als kopen in de winkel aan de Dorpsstraat 7."

Voor installatie en reparatie

Voor reparatie en installatie van apparatuur kunnen klanten blijven rekenen op Expert Elst. Cas: "We zetten ons graag in voor een snelle en efficiƫnte afhandeling van reparaties. Ook na de garantietermijn. Ondertussen laten we je niet zonder werkende apparatuur achter: we regelen met plezier een leenapparaat. Want uiteindelijk geldt: als jij tevreden bent, dan zijn wij het ook!"